Πάτρα: Ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι στην εκβίαση καθηγητή- Ζητούσαν χρήματα για το “φλερτ” του με 25χρονη

advertisement

Ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ (την οποία κατέβαλε ο ιδιοκτήτης του καφέ στην Τριών Ναυάρχων) αφέθηκαν οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εκβίασης καθηγητή.

Οι δύο άνδρες και η μία νεαρή οδηγήθηκαν στον ανακριτή, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, η εργαζόμενη και ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων έριξαν την ευθύνη στον ιδιοκτήτη, ενώ εκείνος με την πλευρά του δηλώνει αθώος.

Μετά την απολογία τους ορίστηκε δικάσιμος και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις δράστες, απαιτούσαν εκβιαστικά, από 38χρονο την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο υποτιθέμενη σχέση του με την 25χρονη.

Σε προσυμφωνημένο ραντεβού κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ο παθόντας συναντήθηκε με τον 45χρονο στον οποίο έδωσε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του συνολικού ποσού που απαιτούσαν οι δράστες.

Ο 45χρονος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στη Πάτρα εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν και οι δυο συνεργοί του.