Πάτρα: Καμουφλάζ και τσιλιαδόροι – Αποκαλύψεις για τους στρατιώτες – ληστές!

advertisement

Όπως προκύπτει, οι 5 άνδρες, οι τέσσερις εκ των οποίων υπηρετούν τη θητεία τους σε στρατόπεδο της πόλης, είχαν αποφασίσει από πριν το δρομολόγιο μετάβασης και διαφυγής από το σημείο που διέπρατταν τη ληστεία.

 

Στο τελευταίο τους “χτύπημα” σε σούπερ μάρκετ, στον Άγιο Διονύσιο, που ήταν και αυτό που τους ξεσκέπασε, τον 21χρονο στα 200 μέτρα περίμενε άλλο άτομο με μηχανάκι που κρατούσε τσίλιες, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Δασύλλιο, όπου τους ανέμενε με αυτοκίνητο ένας τρίτος. Συνήθως οι δράστες άλλαζαν ρούχα, εγκατέλειπαν το δίκυκλο και το έσκαγαν με αυτοκίνητο.

 

Συγκεκριμένα, φορούσαν πάνω από τα ρούχα τους, άλλα, τα οποία στη συνέχεια έβγαζαν και τρέπονταν σε φυγή, με αποτέλεσμα ο εντοπισμός τους να μετατρέπεται σε δύσκολη υπόθεση. Και οι 5 συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη.

 

Στο μεταξύ, εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 57χρονος πολίτης που πυροβολήθηκε στο γόνατο, όταν προσπάθησε να σταματήσει τον ληστή, στο σούπερ μάρκετ. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει εντός της ημέρας ο Διευθυντής Ασφαλείας κ. Τσαουρδάς.