Χαλαρή κουβέντα και ουζάκι με δημοσιογράφους και στελέχη της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πάτρα”

advertisement

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Πάτρας  είχε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» Ανδρέας Τζουραμάνης μαζί με πολλά στελέχη της παράταξής του.

Ο κ. Τζουραμάνης στην διάρκεια της χαλαρής κουβέντας που είχε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ξεκαθάρισε την αυτόνομη κάθοδό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές, επισημαίνοντας την ετοιμότητα της παράταξής του, η οποία καθημερινά στελεχώνεται με νέα πρόσωπα που θέλουν την «Πάτρα Αλλιώς»!

 

Τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας» και ο Α. Τζουραμάνης τόνισαν ότι στόχος τους είναι η ανάδειξη όλων των ζητημάτων  της πόλης, με έμφαση κυρίως στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο «νέο αίμα» – και ηλικιακά – που στελεχώνει την παράταξη.

«Ο Δήμος της Πάτρας χρειάζεται νέες φωνές στο δημοτικό συμβούλιο, σύγχρονα μυαλά και ανανεωμένο πνεύμα με σεβασμό στον πολίτη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζουραμάνης. Άλλωστε ο ίδιος ανέφερε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν εφησύχασε, μαζί με στελέχη της παράταξης γύρισαν όλες τις γειτονιές της πόλης, άκουσαν προβλήματα, ανέδειξε πολλά ζητήματα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ήδη διαμορφώνεται το πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας», το οποίο σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί.

 

 

 

.