Έκθεση κόλαφος Ρακιντζή για τον ΟΚΑΝΑ – Υπάλληλοι με μισθούς 3.000 ευρώ!

advertisement

«Υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ πήραν αύξηση έως και 182% επί κυρίας Μαλλιώρη, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να συμμορφωθούν με βάση το ενιαίο μισθολόγιο» είπε σε συνέντευξή του ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής τονίζοντας ότι έχει ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος πριν ακόμη τις καταγγελίες του υπουργείου.

Όπως γράφει και το protothema ο κ.Ρακιντζής είπε «το πόρισμα θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως «έφτανε ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ να παίρνει 2.500 – 3.000 ευρώ».

«Υπάρχουν τέσσερις εκθέσεις: διαχειριστική, οικονομική, φαρμάκων, λειτουργίας και περιφερειακή. Βρήκαμε αρκετές δυσλειτουργίες και οικονομική ζημία, έργα που δεν είχαν εκπληρωθεί, κονδύλια που πήγαιναν αλλού. Τα πορίσματα τα έστειλα στον εισαγγελέα και ζήτησα την ποινική δίωξη των προηγουμένων της κυρίας Μαλλιώρη διοικήσεων, διότι ήταν για τις διοικήσεις 2007-2009 και το πρώτο μισό του 2010. Ζήτησα, δηλαδή, να ασκηθεί δίωξη κατά των μελών της διοίκησης (του ΟΚΑΝΑ) και της ΔΕΠΑΝΟΜ» συνέχισε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Πηγή: iefimerida.gr