Κειμενογράφος πέθανε από την πολλή δουλειά

advertisement

«Τριάντα ώρες δουλειά και ακόμη… αντέχω» έγραφε στις 14 Δεκεμβρίου στο Twitter της η νεαρή Mita Diran από την Ινδονησία. Δυστυχώς, όμως, η άτυχη Mita δεν άντεξε και λίγες ώρες μετά το tweet της πέθανε από υπερκόπωση!

Η άτυχη κοπέλα δούλευε ως κειμενογράφος σε μία διαφημιστική εταιρεία στην Ινδονησία. Η δουλειά της ήταν τόσο απαιτητική που προκειμένου να αντέξει στους εξοντωτικούς ρυθμούς, κατανάλωνε ενεργειακά ποτά σε υπερβολικό βαθμό.

Σύμφωνα με τον πατέρα της η Mita έπεσε σε κώμα έπειτα από τρεις ημέρες συνεχούς και εξαντλητικής εργασίας. «Ξεπέρασε τα όριά της» είπε σε εφημερίδα ο πατέρας του κοριτσιού.

Παρατηρώντας το Twitter της Mita, μπορούμε να δούμε ότι συχνά πυκνά έγραφε για τους εξοντωτικούς ρυθμούς της δουλειάς της.

«Γύρισα σπίτι πριν τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις μεγάλες, εξοντωτικές εβδομάδες. Αποστολή Εξετελέσθη» έγραφε σε ένα άλλο tweet της η Mita στις 18 Νοεμβρίου. Στις 17 Οκτωβρίου έγραφε: «Πρώτη μέρα στη δουλειά έπειτα από τρεις ημέρες στο κρεβάτι και είμαι ήδη πάνω από 12 ώρες στο γραφείο».