Ενα βραχιόλι χαρίζει χαμόγελα

advertisement

Ενισχύστε το έργο του σωματείου I Live For Me αποκτώντας το βραχιόλι που δημιούργησε η Folli Follie γι’ αυτό.

Το έργο που προσφέρει το I Live for Me, το μη κερδοσκοπικό σωματείο που εμπνεύστηκε ο πρόεδρός του, δρ Νικόλαος Μεταξωτός, για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα είναι συγκινητικό γιατί προσεγγίζει τα προβλήματα των ασθενών με ένα διαφορετικό τρόπο: με τη βοήθεια ειδικών από το χώρο της υγείας και της ομορφιάς αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις που έχει η ασθένεια στην καθημερινότητά τους (π.χ. τις αλλαγές στην εμφάνισή τους).
Φέτος λοιπόν καλούμαστε κι εμείς να στηρίξουμε τους σκοπούς του σωματείου με έναν υπέρκομψο τρόπο.

 

Η Folli Follie σχεδίασε ειδικά για το I Live for Me ένα συλλεκτικό βραχιόλι σε nude τόνους και ροζ χρυσό που φέρει πάνω του, σαν charm, την χαρακτηριστική πεταλούδα, σύμβολο του σωματείου στον αγώνα του κατά του καρκίνου, μα πάνω από όλα σύμβολο δύναμης. Της ανεξάντλητης δύναμης που διαθέτουν όλοι οι άνθρωποι να μεταμορφώνονται και να μεταμορφώνουν τις συνθήκες γύρω του, ακόμα και τις πιο δύσκολες… Μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα διατεθεί για την ενίσχυση του σωματείου.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια είναι και η πρέσβειρα καλής θελήσεως του I Live for Me, η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

Αυτές τις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο που θα χαρίσει με τη σειρά του όμορφα χαμόγελα!