Την σκότωσε και μετά της έστειλε Χριστουγεννιάτικη κάρτα

advertisement

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε με δράστη έναν 38χρονο ο οποίος μαχαίρωσε 15 φορές τη γυναίκα επειδή είχε υποψίες ότι τον απατούσε με τον γείτονά τους.

Το φρικτό έγκλημα έγινε στο βόρειο Λονδίνο μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους ενώ το θύμα νοσηλεύτηκε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, ο δράστης που καταδικάστηκε σε  κάθειρξη 17 ετών,  της έστελνε Χριστουγεννιάτικες κάρτες, υποστηρίζοντας ότι «ήταν έργο του διαβόλου».

Όλα συνέβησαν στις 5 Νοεμβρίου, όταν μετά από καβγά, ο Minta Adiddo μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την γυναίκα του Akua Agyeman, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κόρη τους.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να βγει στο δρόμο, ωστόσο, ο δράστης την κυνήγησε και την μαχαίρωσε 15 φορές. Μάλιστα, όταν κατάλαβε πως η σύζυγός του ήταν ακόμα ζωντανή, προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητο μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Το θύμα νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα για δύο μήνες στο Royal London Hospital με τους γιατρούς να τονίζουν πως αν είχε επιζήσει θα έμενε παράλυτη.α