Πάτρα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Σ.Ο.Ψ.Υ

advertisement

Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία  Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας και φέτος υποδέχεται τα Χριστούγεννα οργανώνοντας το καθιερωμένο του Παζάρι με δημιουργίες των μελών του και πλαισιωμένο από ποικίλες δραστηριότητες.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά γλυκά, όμορφες κατασκευές φτιαγμένα με αγάπη, φαντασία και μεράκι, μεταχειρισμένα βιβλία και δίσκοι βινυλίου θα υπάρχουν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές δράσεις δρόμου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε στον χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, να προμηθευτείτε χειροποίητες και όμορφες κατασκευές των μελών του ΣΟΨΥ Πάτρας ενισχύοντας έτσι τον σύλλογό μας, να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας και να ανταλλάξουμε ευχές .

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας στηρίζεται και ενισχύεται από την κοινότητα…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 19/12/2013

9.00 π. μ. – 9.00 μ. μ. Παζάρι

6.00 μ. μ. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μαθητική χορωδία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Αναγέννηση».

7.00 μ. μ. Συναυλία από την χορωδία του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας.

7.30 μ. μ. -9.00 μ. μ. «Μουσικές από βινύλιο» με την DJ Έλενα Μπονέλη.

Από τις 6.00μ.μ. έως τις 9.00μ.μ στο χώρο θα πραγματοποιούνται παιδικά εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών από τους σπουδαστές του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/2013

9.00 π. μ. – 9.00 μ. μ. Παζάρι

7.30 μ. μ. – 9.00 μ. μ. «ΤΡΕΙΣ ΕνεκεΝ» Συναυλία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το κλασσικό ρεπερτόριο. Ζαφειρόπουλος Ανδρέας – πιάνο, Μπονέλης Σ.- κιθάρα, Μαρουτσέλα – mezzo soprano.

Από τις 6.00μ.μ. έως τις 9.00μ.μ στο χώρο θα πραγματοποιούνται παιδικά εργαστήρια εορταστικού face painting από τους σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2013

9.00 π. μ. – 2.00 μ. μ. Παζάρι

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στον πολυχώρο «Μικρός Πρίγκηπας» και 8.30 μ.μ. ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης και αποδοχής. Μαζί μας θα είναι η χορωδία του ΣΟΨΥ Πάτρας και το μουσικό σχήμα «Απόλλωνες» σε ένα κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα.