Μήνυση και αγωγή Ηλιάδη σε Κωνσταντινίδη!

advertisement

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή σε βάρος του Γιάννη Κωνσταντινίδη ετοιμάζει ο Δημήτρης Ηλιάδης, μετά τους ισχυρισμούς του υποψήφιου επενδυτή.

Ο Δραμινός επιχειρηματίας, αφού τόνισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ότι δέχθηκε απειλές από πρώην παράγοντες του Άρη (!) για να μην αναλάβει (δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει με ονόματα), κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ, τα οποία θα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του νυν προέδρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό, ώστε να προχωρήσει η πώληση του 51%, με την προϋπόθεση να παραμείνει αυτός για 5 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου! Μάλιστα, υποστήριξε ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο μπροστά στην συγκεκριμένη συνομιλία (όχι ο Θανάσης Αθανασιάδης).

Γι αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Ηλιάδης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Κωνσταντινίδη, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση.

Εξ’άλλου από την περασμένη βδομάδα ο Δημήτρης Ηλιάδης τελεί υπό παραίτηση, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε θετική εξέλιξη στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή. Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι του τέλους για την διοίκηση Ηλιάδη, με την παραίτηση όλων των μελών από τις θέσεις, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας.