Έσβησαν οι προβολείς στα Μέγαρα, διεκόπη το ματς Βύζας-Παναχαϊκή

advertisement

Σε δυο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική της Football League.

Το ματς ξεκίνησε την Δευτέρα το μεσημέρι με τους Πατρινούς να προηγούνται 4-2 αλλά θα ολοκληρωθεί πιθανότατα την Τρίτη στις 4 μ.μ. Κι αυτό λόγω του ελλιπούς φωτισμού που υπήρχε στο γήπεδο των Μεγάρων. Στο 72′ έσβησαν δυο από τους τέσσερις προβολείς με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί. Μετά από ένα τέταρτο καθυστέρηση το ματς επιχείρησε να ξεκινήσει και πάλι αλλά οι δυο προβολείς έσβησαν ξανά με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά. Μετά από πάνω από μισή ώρα τα φώτα άναψαν, αλλά μόνο για λίγα λεπτά. Η συνέχεια θα δοθεί αύριο το μεσημέρι για τα εναπομείναντα 20 λεπτά και με φυσικό φως για να αποφευχθούν πάλι καταστάσεις σαν τις σημερινές.

Όλα αυτά με τον Βύζαντα να έχει στο πάγκο τον παράγοντα της ΠΑΕ Σωτήρη Μαυρονάσιο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιάννης Τοπαλίδης είχε φραστικό επεισόδιο πριν το ματς με τον Μαυρονάσιο ο οποίος αποφάσισε να εκτελέσει χρέη προπονητή καθώς διαθέτει δίπλωμα προπονητή.

Στα 72′ λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή προηγούνταν με 4-2 χάρη στα τέρματα των Μπόζιτς (16′, 22′), Μαραγκουδάκη (47′) και Κοντογουλίδη (70′). Για τον Βύζαντα σκόραρε δυο φορές ο Αρναρέλης (30′, 35′).

ΒΎΖΑΣ ΜΕΓΆΡΩΝ: Λούκιτς, Γιάντριτς, Παπαευθυμιου, Μανδύλης, Αρναρέλης, Mπελέρης, Μαζιώτης Ι., Ζάρκος, Μαρίνης, Δελάρδας, Σταμόγιαννος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Παπαδόπουλος, Λίτσης, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης, Χοτζάλι (46′ Πλέγας), Μπόζιτς, Σπίνουλας (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαγγελόπουλος