Πάτρα: Η απάντηση της “Ανθρώπινης Πόλης” στις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για το Θαλάσσιο Μέτωπο

advertisement

Επανερχόμενοι στο θέμα του θαλασσίου μετώπου της πόλης, μετά το 1ο  δελτίο τύπου, στο οποίο σαν παράταξη, τοποθετηθήκαμε σαφώς και μετά τις απαξιωτικές και μειωτικές θέσεις- δηλώσεις Βαρβιτσιώτη – Αγγελάκα, θεωρούμε υποχρέωσή μας, να προβούμε σε νέα παρέμβαση και να παρατηρήσουμε ότι:.

1Την ώρα που η συγκυβέρνηση αδυνατεί να αξιοποιήσει τον πλούτο της χώρας, δίνει μαθήματα ανάπτυξης  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

 

2.Ο κ. Υπουργός,  με την καραμέλα της δήθεν ανάπτυξης,  προσπαθεί όπως και οι τοπικοί κολαούζοι του, να χρυσώσει το χάπι του ξεπουλήματος σε  οικονομικά συμφέροντα,  καταδικάζοντας  την Πάτρα σε αιώνιο  μαρασμό και αποκλεισμό.

3.Ο κ. Βαρβιτσιώτης  και μια θλιβερή μικρή μειοψηφία που στηρίζουν αυτή τη ζοφερή προοπτική για την Πάτρα θα βρουν απέναντι τους τις μαύρες  σημαίες  που θα σηκώσουν όλοι οι πολίτες  που δεν χαραμίζουν τη ζωή της πόλης και το μέλλον των  παιδιών τους επιτρέποντας να «χτιστεί» μια φυλακή.

4.Ο κ. Βενιζέλος, που υπέγραψε την προσωρινή παραχώρηση, οφείλει να πάρει θέση τιμώντας την υπογραφή του εκτός και αν ο αξιότιμος κ. αντιπρόεδρος ξέρει καλά πως στο σπίτι του Σαμαρά, κάνει κουμάντο μόνο ο ιδιοκτήτης του και αυτός παίζει τον ρόλο του κολαούζου.

Τέλος καλούμε τους τοπικούς εκπροσώπους, του πολιτικού προσωπικού, οι οποιοι στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα τις επιλογές της συγκυβέρνησης να πάρουν θέση.

Καλούμε επίσης τους υποφηφίους, οι οποίοι κόπτονται για την πρωτοκαθεδρία στην διεκδίκηση του χρίσματος,να πάρουν θέση.

Τους, επί σειρά ετών “υπηρετούντες” τον Δήμο Πατρέων, από στελεχιακές θέσεις, προσφερόμενες από το οικονομικό σύστημα του Σαμαρά- Βενιζέλου,να πάρουν θέση.

Τους οικονομικούς παράγοντες αυτής της πόλης-τινές εκ των οποίων ορέγονται χώρο σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια και στο λιμάνι-,να πάρουν θέση.

Οι δημοτες εχουν δικαιωμα να μαθουν ποιοι υποθηκευουν το μελλον τους και το μελλον των παιδιων τους.