Ν. Θεοδωρίδου: “Αν έκανα πλαστική θα παραμείνει για πάντα μυστήριο”

advertisement

“Δεν ήταν επιλογή μου αυτό. Ήταν μια παράπλευρη απώλεια. Κάθε φορά που πηγαίνω στο περίπτερο και με βλέπω να πρωταγωνιστώ σε ένα τέτοιου είδους εξώφυλλο δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί. Κατανοώ ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι, όπως έχω συνειδητοποιήσει πια ότι η ενασχόληση του κόσμου με ένα τέτοιο θέμα δεν ξεπερνά τις τρεις μέρες. Η κοινωνική κριτική είναι αναλώσιμη οπότε δεν υπάρχει λόγος για στεναχώρια”, εξήγησε.

 

Το ανελέητο κυνηγητό

 

Μάλιστα, υπήρξαν και στιγμές που κάμερες και δημοσιογράφοι την είχαν “περικυκλώσει” γεγονός που δεν της άρεσε καθόλου.

 

“Υπήρχαν κάμερες έξω από το σπίτι μου, με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, ενοχλούσαν ακόμη και τους γείτονες. Χάθηκε κάθε έννοια προσωπικής ζωής και ιδιωτικότητας. Έβγαιναν στις τηλεοράσεις και έλεγαν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Είχαν άποψη λες και βρίσκονταν μέσα στο σπίτι μου. Αυτό το “σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους” μου φαίνεται κωμικό”, τόνισε.

 

Όσο για το αν τη βοήθησε καθοριστικά ο πρώτος της σύζυγος στο τραγούδι (είναι επιχειρηματίας), η Νατάσα ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. “Φυσικά και όχι. Στη Θεσσαλονίκη δούλεψα, αλλά η καθιέρωσή μου ήρθε στην Αθήνα κάποια χρόνια μετά. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή κοινωνία για να σε επιβάλλει”.

 

Τα παραμύθια της Χαλιμάς

 

Για την περίοδο που εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο “Φως” με αναλόγιο και τις δηλώσεις κάποιων ότι η “στροφή” της οφειλόταν στον Ανδρέα Φουστάνο, η τραγουδίστρια απάντηση δείχνοντας ενοχλημένη από όσα γράφτηκαν εκείνο τι διάστημα. “Για μένα παίζει ρόλο όταν παρουσιάζεις κάτι να έχει συνέπεια. Με έκριναν άνθρωποι ελαφρά την καρδία και χωρίς να με έχουν δει. Όχι μόνο δεν μετανιώνω για τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά τη θεωρώ μια από τις καλύτερες καλλιτεχνικές περιόδους της καριέρας μου.

 

Έχουν πει ότι δήθεν με επηρέασε σε μια τέτοια επιλογή ο Φουστάνος. Ο Ανδρέας δεν ασχολιόταν με τα καλλιτεχνικά μου πέρα από απλή ανταλλαγή απόψεων που είχαμε ούτως ή άλλως ως σύζυγοι. Όταν είσαι πάνω στη σκηνή είσαι εσύ και οι επιλογές σου, δεν έχεις ούτε τη μάνα σου, ούτε τον πατέρα σου, ούτε τον άνθρωπό σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς”.

 

Εκτός, από τραγουδίστρια είναι και μαμά. Και δεν ξεχνά το ρόλο της ακόμη και όταν είναι στην πίστα.

 

“Όταν μεγαλώνουν περνάς τις αγωνίες σου. Έχει τύχει, για παράδειγμα, να έχει βγει η Χριστιάννα με τους φίλους της έξω και εγώ να τραγουδάω και να έχω το κινητό πίσω από την πίστα προκειμένου να με πάρει από το σπίτι για να ξέρω ότι επέστρεψε”, είπε.

 

Τέλος, απέφυγε να απαντήσει στο αν έχει κάνει τελικά πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

 

“Δε θα σας πω γιατί αν πω ότι έκανα μια κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου θα συμπλήρωναν οι ‘καλοπροαίρετοι’ και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια. Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα θα παραμείνει για πάντα μυστήριο”, κατέληξε”.