Πάτρα: Νέες ποινικές διώξεις σε βάρος του Αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών- Απολογείται το πρωί

advertisement

Βαρύς αναμένεται ο πέλεκυς για τον 39χρονο Υπαρχιφύλακα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του skaipatras.gr, ο Ανακριτής Πατρών, πρόκειται να του ασκήσει κατηγορίες για δυο κακουργηματικές πράξεις. Αυτές της κατάχρησης εξουσίας και της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αύριο το πρωί τόσο ο Αστυνομικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την σύλληψη του από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ με την κατηγορία της συμμετοχής του σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Το κατώφλι των Δικαστικών Λειτουργών θα περάσουν και οι δυο άλλοι συλληφθέντες ένας Σωφρονιστικός Υπάλληλος και ένας πολίτης.

Σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν, όμως η προσθήκη νέων στοιχείων στην δικογραφία έκρινε αναγκαία την μετάθεση της ημερομηνίας για απολογία.

Πληροφορίες του skaipatras.gr,πάντως θέλουν σε βάρος του 39χρονου Υπαρχιφύλακα, να μην προκύπτουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή του στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στις Φυλακές Πατρών. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως  οι κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν στην δράση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να μην στοιχειοθετούνται και ως εκ τούτου να απαλλαγεί των συγκεκριμένων κατηγοριών. Ειδικότερα και μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ο 39χρονος φέρεται να είναι “καθαρός”.

Την ίδια ώρα όμως στοιχεία που προέκυψαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στην δικογραφία φαίνεται πως “καίνε” τον Υπαρχιφύλακα που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, και πηγές του skaipatras.gr αναφέρουν πως Ανακριτής αύριο πρόκειται να προχωρήσει  σε νέες ποινικές διώξεις σε βάρος του Αστυνομικού.