ΚΚΕ: Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με τον σύνδεσμο ημερησίων περιφερειακών εφημερίδων

advertisement

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τοπικός και περιφερειακός Τύπος, καθώς επίσης και τα αιτήματα του Συνδέσμου για την αλλαγή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

 

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη να στηριχτεί ο τοπικός και περιφερειακός Τύπος, προκειμένου να συμβάλλει στην ενημέρωση, την ανάδειξη και διεκδίκηση της επίλυσης των τοπικών λαϊκών  προβλημάτων, ιδιαίτερα σήμερα που η εκδήλωση της οικονομικής κρίσης και οι πολιτικές που εφαρμόζονται, οδηγούν στη συγκέντρωση της αγοράς σε λίγα χέρια στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Μετέφερε τη στήριξη του ΚΚΕ στο αίτημα για την αποπληρωμή των χρεών του Δημοσίου προς περιφερειακές εφημερίδες και δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα συμβάλλει, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει εγκαινιάσει ο Σύνδεσμος για τη στήριξη του περιφερειακού Τύπου.