Απόπειρα απαγωγής γιού γνωστού εφοπλιστή στη Βούλα

advertisement

Απόπειρα απαγωγής του 33χρονου, εφοπλιστή Ανδρέα Ιωάννη Μαρτίνου, σημειώθηκε στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην οδό Ηρακλειδών στα Πηγαδάκια της Βούλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ ο 33χρονος, σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού, επέστρεφε στο σπίτι του οι δράστες, οι οποίοι ήταν πιθανότατα τέσσερις και οπλισμένοι – του είχαν στήσει ενέδρα και με ένα Βαν και ένα ΙΧ μάρκας Citroen 1 του έκλεισαν το δρόμο.

Ο κ. Μαρτίνος φεύγοντας από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας Μinerva Maritime αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσαν.

Με το τζιπ μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο κ. Μαρτίνος έκανε όπισθεν, εμβόλισε το Citroen 1 και ξέφυγε.

Το ΙΧ τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών. Μάλιστα ένας από τους δράστες κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

Η αστυνομία βρήκε το βανάκι στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος επίσης καμένο. Εκτιμάται ότι οι δράστες το έκαψαν για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπ και διέφυγαν.

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, στη Γλυφάδα, τη Βάρκιζα, τη Βουλιαγμένη, τη Βούλα αλλά και τα Μεσόγεια. Ο εφοπλιστής δίνει κατάθεση στην αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομία δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σημειώνεται ότι κοντά στην περιοχή που οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν κατά τα φαινόμενα να απαγάγουν τον κ. Μαρτίνο, είχε πέσει πριν μερικά χρόνια θύμα απαγωγής ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.