Αλέξης Μητρόπουλος: Υπουργός με ρώταγε αν θα πάρει δώρο Χριστουγέννων η μανούλα του!

advertisement

Ένα περιστατικό από τους διαδρόμους της Βουλής «αποκάλυψε» ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, για να αποδείξει, όπως είπε, το «τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε βρεθεί». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι εχθές τον πλησίασε «μέλος του υπουργικού συμβουλίου και με ρώτησε εάν η μανούλα του θα πάρει δώρο Χριστουγέννων».

«Του είπα ότι με το νόμο που ψήφισε δεν θα το πάρει. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Πέραν των άλλων, δεν ξέρουν τι ψηφίζουν» σχολίασε.

Πάντως, ο κ. Μητρόπουλος δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο υπουργός ή ο υφυπουργός που ενδιαφερόταν για το αν θα πάρει δώρο Χριστουγέννων η συνταξιούχος μητέρα του.

Πέραν αυτού, ο κ. Μητρόπουλος, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, είπε: «Θέλαμε να δανειστούμε περήφανα. Όχι να γίνουμε είλωτες τα επόμενα 50 χρόνια. Βρείτε άλλη λύση, διαφορετικά κάντε πέρα να έρθουν άλλοι, μήπως και δώσουν λύση».

Πρόσθεσε πως «το ελληνικό πρόβλημα θα λυθεί εντός ΕΕ και όσοι δανείστηκαν με όρους Βουλγαρίας και υπέγραψαν κατάπτυστες εγγυήσεις, απεμπολώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα, θα λογοδοτήσουν».

Αναφορικά, δε, με το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας, επανέλαβε: «Θα λυθούν τα παραπάνω θέματα μέσα στην ΕΕ και, αφού λυθούν και διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, μπορεί να γίνει ό,τι θέλει».

Πηγή: protothema.gr