Πάτρα: “Το αγόρι με την βαλίτσα” του ΔΗΠΕΘ πήγε στα …ΚΑΠΗ!

advertisement

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος συνεργασίας  του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του ΔΗΠΕΘΕ στα τρία ΚΑΠΗ.

Το ΔΗΠΕΘΕ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κοινωνικού Οργανισμού, ώστε το θέατρο να «έρθει» στους χώρους των ΚΑΠΗ και να δοθεί η ευκαιρία στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας να βιώσουν το δρώμενο μια σημαντικής θεατρικής παράστασης, όπως ήταν «Το Αγόρι με τη Βαλίτσα» του Maik Keni.

Εκατοντάδες ηλικιωμένοι και στα τρία ΚΑΠΗ παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εν λόγω παράσταση και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ήδη σχεδιάζεται η ανάπτυξη ομάδων αφήγησης και βιωματικών ασκήσεων από τους συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασία Παπαντωνοπούλου σε δήλωσή της, ευχαριστεί θερμά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ κύριο Αμπαζή καθώς και τους ηθοποιούς  Τηλέμαχο Τσώλη, Ανδριάνα Χαλκίδη, Γιώργο Μάρκου που με την ερμηνεία τους απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων όσων παρακολούθησαν τις παραστάσεις.