“Βόμβα” Βαρβιτσιώτη για το θαλάσσιο μέτωπο – “Ο Δήμος και οι φορείς είναι ανίκανοι”

advertisement

«Βόμβα» σήμερα το πρωί στην Βουλή από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αχαίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκου Τσούκαλη ανέφερε ότι οι φορείς της Πάτρας και ο Δήμος δεν είναι… ικανοί να διαχειριστούν το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης!

«Απαξιωτική» χαρακτήρισε την απάντηση του Υπουργού ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στον Antenna Πάτρας 105.3 και στην εκπομπή των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επιπλέον, επιχείρησε να υποβαθμίσει το προσωρινό παραχωρητήριο για το θαλάσσιο μέτωπο λέγοντας ότι όταν υπεγράφη σκοπό είχε να δοθεί στον Δήμο της Πάτρας η δυνατότητα να εισπράττει νοίκια απο τις… καφετέριες και τίποτα περισσότερο!

Ο κ. Τσούκαλης, μετά την σημερινή εξέλιξη, τόνισε ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν και να δώσουν απαντήσεις ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Εύαγγελος Βενιζέλος, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και οι Υπουργοί που υπόσχονταν την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στον Δήμο της Πάτρας.

Η απάντηση Βαρβιτσιώτη, πάντως, σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την πλευρά των φορέων της Πάτρας τότε θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε οριστικά το θαλάσσιο μέτωπο…

Τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά και μια κορυφαία διεκδίκηση της Πάτρας πάει περίπατο.