Πάτρα: Καμία συναλλαγή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου-Εκδήλωση στην Πλ. Γεωργίου

advertisement

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας καλεί όλους και όλες να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις του Εμπορικού Συλλόγου και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Γεωργίου, προκειμένου να περιφρουρηθεί η τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Για άλλη μια Κυριακή ο Εμπορικός Σύλλογος το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και οι καταναλωτές θα περιφρουρήσουν την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Πάτρας, όπως έχει αποφασιστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Εμπορικού Συλλόγου. Παρά τις τεκμηριωμένες προτάσεις του εμπορικού κόσμου η κυβέρνηση επιλέγει την ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος και τον στραγγαλισμό της μικρομεσαίας επιχείρησης προωθώντας τις απαιτήσεις των πολυεθνικών και των μνημονιακών πολιτικών.

Καλούμε όλους και όλες να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις του εμπορικού κόσμου την προσεχή Κυριακή 15/12/2013 συμμετέχοντας στη συγκέντρωση της πλ. Γεωργίου στις 9.30 π.μ. στέλνοντας το μήνυμα “Καμιά συναλλαγή την Κυριακή”.»