Κ. Σπυροπούλου: “Δεν ήμουν ποτέ παχύσαρκη”

advertisement

“Είναι τιμή μου που τη γνώρισα κατ’ αρχήν. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Κατά δεύτερον δεν μου πουλάει κολλητηλίκια. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση, ό,τι είναι να αποδείξει το έχει αποδείξει και δεν χωράει αμφισβήτηση πάνω σε αυτό. Το τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με εκείνη, είναι δικό μας θέμα και με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση”, εξήγησε.

 

Η ίδια δήλωσε πως “τα έχασε” όταν άκουσε την Ελένη να μιλάει με τόσο καλά λόγια για εκείνη. “Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Πολλές φορές, όταν κάποιος σου λέει κάτι καλό, δεν ξέρεις τι να απαντήσεις γιατί μπορεί να ερμηνευτεί με περίεργο τρόπο. Ούτε συνεννοημένο πάντως ήταν, ούτε της είπα θα μου αφιερώσεις συγκεκριμένο πρόλογο. Αν είναι δυνατόν”.

 

Η Ναταλία Γερμανού και η πρεμιέρα της

 

Η συζήτηση πήγε -που αλλού- στη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, μια σχέση για την οποία πέρσι γράφτηκαν πολλά. Η Κωνσταντίνα επέμεινε σε αυτά που έχει δηλώσει κατά καιρούς, ότι δεν ήταν “στα μαχαίρια” απλώς δεν έκαναν παρέα εκτός πλατό.

 

“Την έχω δει την εκπομπή της Ναταλίας, ποτέ ολόκληρη ούτε όλες τις Παρασκευές. Τώρα για την εισαγωγή της πρεμιέρας, τι να σχολιάσω; Εγώ γέλασα. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια, εγώ με χιουμοριστικό τρόπο το είδα πάντως. Γέλασα. Τη Ναταλία την ξέρω καλά, δεν κρατάω κακία καμία, παρέα δεν κάνουμε, αλλά και πέρσι που γραφόντουσαν όλα αυτά είχαμε βγει παρέα και είχαμε πάει για φαγητό, που κανένας δεν το έμαθε. Κάποια πράγματα όπως θέλετε τα βλέπετε όλοι”, είπε.

 

“Τίποτα δεν ήταν αλήθεια”

 

Ακόμη, αναφέρθηκε και στις κριτικές που έχει δεχτεί που κατά πλειοψηφία είναι αρνητικές. Η Κωνσταντίνα παραδέχτηκε ότι λύγισε αλλά δεν τα παράτησε.

 

“Ακόμα και άνθρωποι που είπαν τα χειρότερα για μένα, με πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν κάποιες δηλώσεις. Σε αυτούς τους ανθρώπους που είπαν άσχημα πράγματα, εμένα η χαρά μου είναι να έρθει κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου που θα μου πουν ‘έκανα λάθος’. Τίποτα δεν έχει μείνει μέσα μου, γιατί τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Ξέρω τι άνθρωπος είμαι. Κάνω τη δουλειά μου και για το μόνο που με χτυπάνε είναι για αυτή τη δουλειά που έχω. Τι άλλο; Έχω δώσει δικαίωμα;”, εξήγησε.

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε την προηγούμενη χρονιά λόγω ενός προβλήματος υγείας.

 

“Πέρασα ένα πρόβλημα που έβαλα απότομα βάρος και όλοι έλεγαν ότι πάχυνα και τι μου συμβαίνει. Λες και η ομορφιά του ανθρώπου ή το ταλέντο στην παρουσίαση εξαρτάται από τα κιλά. Δεν ήμουν παχύσαρκη, τα συν ή πλην 5-8 κιλά δεν νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά. Πάντα ήμουν ισορροπημένη, δεν στερούμουν. Τώρα απλά είμαι λίγο λιγότερα κιλά από όταν ήμουν πάντα”, κατέληξε.