Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για το τατουάζ και τον έρωτά της, Γιώργο Σαμαρά!!!

advertisement

“Θυμάμαι μια υπέροχη οικογένεια, ένα μεγάλο τραπέζι με φαγητά φτιαγμένα με αγάπη από τη μητέρα μου και όλους μαζεμένους στο σπίτι. Πάντα ονειρευόμουν ένα δώρο κάτω από το δέντρο κάτι που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί γιατί τα οικονομικά μας ήταν πολύ άσχημα. Ωστόσο την αγάπη γι’αυτήν την γιορτή μού την εντρύφησαν οι γονείς μου και δεν με νοιάζει καθόλου πλέον αν τελικά ποτέ δεν ήρθε αυτό το δώρο από τον Άη Βασίλη”, παραδέχεται.

 

Η Ελένη Φουρέιρα, στα 26 της χρόνια δηλώνει χορτασμένη από έρωτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κι άλλα να ζήσει, ενώ, όπως αποκαλύπτει, η καρδιά της έχει χτυπήσει δυνατά για έναν άντρα ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Έμαθα πλέον ποτέ να μη λέω ποτέ γιατί έρχεται τελικά μια στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ελέγξεις

Κι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς, είναι ένας από αυτούς.
Και μπορεί πια, να μην το κρύβει, όμως σίγουρα δεν πέταξε κι από τη χαρά της όταν τα περιοδικά δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες. “Όλοι εσείς που δουλεύετε σε περιοδικά και με ξέρετε λίγο παραπάνω γνωρίζετε ότι το να δημοσιοποιούνται στιγμές της προσωπικής μου ζωής δεν είναι κι ότι καλύτερο. Μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Από την άλλη όμως, θα ήταν αστείο να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω περίεργα επειδή βγήκαν κάποιες φωτογραφίες.  Μου φάνηκε περίεργο γιατί απλώς δεν ήθελα να την προκαλέσω”.
Στο ψητό τώρα. Είναι ερωτευμένη; “Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη”, απαντά, ενώ παραδέχεται ότι ένα ζευγάρι για να είναι μαζί μετά από έξι χρόνια σημαίνει ότι η σχέση του βασίζεται σε γερά θεμέλια.
Όσο για το νέο της τατουάζ, “No one like… S”, η τραγουδίστρια σβήνει το σύννεφο μυστηρίου που πλανιόταν στην ατμόσφαιρα για το αν τελικά το χτύπησε  ή όχι για τον Γιώργο Σαμαρά. “Υπάρχουν κάποιες στιγμές που λέμε ‘Αχ, δεν μου πετυχαίνει μια σχέση’, ‘Δύσκολα θα ερωτευτώ ξανά’. Έμαθα πλέον ποτέ να μη λέω ποτέ γιατί έρχεται τελικά μια στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Τέτοια τατουάζ λοιπόν σαν αυτό που χτύπησα, που μπορεί κάποιος να το θεωρήσει αστείο ή μικρό, μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά”.
Πηγή: περιοδικό Hello!