Παραδόθηκε ο εφοπλιστής Α. Πάλλης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

advertisement

Στο εφετείο παρουσιάστηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον οπλισμό της Χρυσής Αυγής

Ο εφοπλιστής αναζητούνταν εδώ και καιρό ενώ η Αντιτρομοκρατική είχε εισβάλει τόσο στο σπίτι του όσο και στο μουσείο που διατηρεί στο Κορωπί καθώς υπήρχαν πληροφορίες για βαρύτατο οπλισμό ο οποίος είχε συσχετιστεί με εκείνον που πιθανολογείται ότι έχει συγκεντρώσει η Χρυσή Αυγή.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής στο χώρο έχει ολοκληρωθεί και τα όποια ευρήματα έχουν πάει στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Ο επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης του εφοπλιστή Β. Ρέστη ήταν καταζητούμενος ύστερα από την έκδοση σε βάρος του δύο ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρώτο αφορούσε την εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η τράπεζα FB Bank, την περίοδο που επικεφαλής της ήταν ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής, ενώ το δεύτερο είχε εκδοθεί για τα όπλα που είχαν βρεθεί στο Μουσείο που διατηρούσε.

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας εμφανίστηκε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του στο γραφείο του κ. Ντογιάκου και σε λίγο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα και ακολούθως να οδηγηθεί στις ανακρίτριες που χειρίζονται τις υποθέσεις της τράπεζας και των όπλων.