Πάτρα: Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου

advertisement

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και συνέχιση με στάσεις εργασίας μέχρι την Παρασκευή 13.12.2013 από τις 12.00 έως τις 15.00 αποφάσισε η Γενική  Συνέλευση του  Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση. “η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σε συνέχεια της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΥΠΑΙΠΘ προς τα 8 Πανεπιστήμια κατέληξε στα παρακάτω: Οι προτάσεις του υπουργείου είναι αποτέλεσμα του μακρόχρονου απεργιακού αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων και όχι «παραχώρηση» της κυβέρνησης.

Αποτελούν κατάκτηση του κινήματος που με αποφασιστικότητα, ενότητα, αλληλεγγύη και συσπείρωση κέρδισαν να μην χάσει κανείς εργαζόμενος την δουλειά του. Ο αγώνας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και Δ.Ν.Τ είναι η μόνη εγγύηση για τις κατακτήσεις .

Καμία διαβεβαίωση δεν αποτελεί διασφάλιση.Δεν έχουμε αυταπάτες.

Ξέρουμε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας θα είναι αποτέλεσμα του δικού μας αγώνα.

Είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη αγωνιστική επαγρύπνηση. Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Αντίθετα ο μόνος τρόπος για να μην υπαναχωρήσει ο αντίπαλος είναι η απόφαση μας με την ίδια και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, συσπείρωση και ενότητα να ξαναβγούμε στους δρόμους του αγώνα.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους του Πανεπιστημίου σε ετοιμότητα η επίθεση ενάντια στην παιδεία θα συνεχιστεί και θα είναι και πιο οξυμμένη.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίζουμε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και συνέχιση με στάσεις εργασίας μέχρι την Παρασκευή 13.12.2013 από τις 12.00 έως τις 15.00 και συγκέντρωση στο Α κτίριο.Την Παρασκευή 13.12.2013 και ώρα 11.00 Γενική Συνέλευση για εκτίμηση των κινητοποιήσεων”