Νίκη (3-1) με ανατροπή για την Παναχαϊκή

advertisement

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0, η Παναχαϊκή κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και με πρωταγωνιστή τον Μαραγκουδάκη να νικήσει με 3-1 τον Αχαρναικό για την 11η αγωνιστική της football league και να μείνει στο «κόλπο» για τις θέσεις της πρώτης τετράδας των πλει-οφς.

 

Η Πατρινή ομάδα χωρίς να κάνει κάποια σπουδαία εμφάνιση, ήταν μεν καλύτερη από τον Αχαρναικό, ειδικότερα στο β΄ ημίχρονο όπου κουβάλησε πιο πολύ μπάλα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι κοκκινόμαυροι είχαν την υπεροχή, παίζοντας κυρίως από τα πλάγια έφτιαξαν πιο πολλές φάσεις και αυτή την φορά ήταν πιο εύστοχοι με τον Μαραγκουδάκη να βρίσκεται σε καλή μέρα και να πετυχαίνει 2 γκολ.

Οι 3 αυτοί βαθμοί θα βοηθήσουν πολύ την Πατρινή ομάδα όχι μόνο για να μείνει στο κόλπο της ανόδου αλλά για να υπάρξει ηρεμία και να συνεχίσει με τρίποντα στα 2 επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά.

ΠΑΝΑΧΑΐΚΉ (Παπαδόπουλος N.): Σταυριανός (39΄Παπαδόπουλος λ.τ.), Σπίνουλας, Λίτσης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπόζιτς, Γκαντιάγκα, Βασιλαντωνόπουλος ( 46΄Χοτζάλι), Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης, Πλέγας (56΄ Φατίον).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Παπαδόπουλος Μ.): Παγούδης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Ογκουνσότο (78΄Παραράς), Νιάρος (69΄Μανάλης), Ανδράλας, Ντάλας, Νεόφυτος, Μακρυγιάννης ( 63΄Παπαδόπουλος), Σαννόν.

 

• Κατά την αποχώρηση του στα αποδυτήρια ο Μαραγκουδάκης χειροκροτήθηκε από τους λίγους φίλους της Παναχαϊκής.