Πάτρα: “Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αι-Βασίλης” – Ο ΣΚΑΙ και η Εθνική συγκεντρώνουν τρόφιμα και παιχνίδια!

advertisement

Η Εθνική Τράπεζα ο Σκαι,  ο Δήμος Πατρέων, με την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φίλων και Ένταξης Μεταναστών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας , για δεύτερη συνεχή χρονιά , συγκεντρώνουν παιδικά παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά (όλων των οικογενειών), απόρων οικογενειών του Δήμου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», που φέτος έχει τίτλο: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης».

Το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι μπορείτε να φέρετε τα δώρα σας: Πλατεία Γεωργίου μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο

Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά που ζουν δύσκολα, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει, η Περιφέρεια  Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου, η οποία με όλα τα μέλη της θα βοηθήσει στη συγκέντρωση των παιχνιδιών και των ρούχων και παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν την ευχή τους, συμπληρώνοντας με πρωτότυπο  τρόπο το «Δέντρο των Ευχών». Το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ  θα προσφέρει 40 εισιτήρια για δύο παιδικές παραστάσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.Επίσης θα υπάρχουν Ξυλοπόδαροι, καθώς και Κοπτικό με Χριστουγεννιάτικο θέμα στο οποίο θα μπορούν να φωτογραφίζονται τα παιδάκια.

Φέτος τα Χριστούγεννα, γίνε και εσύ  Άι-Βασίλης για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!
Όλοι Μαζί για το παιδί
Εθνική Τράπεζα – Σκάι
ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89,4 – Με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων.