Πάτρα: Οικογένεια 43χρονης ” Κανείς δεν μπορεί να σκιάζει την αλήθεια της ζωή της” – Τι δηλώνει ο σύντροφος της!

advertisement

Από τον δικηγόρο Γεώργιο Νιάρο, πληρεξούσιο των οικογενειών Α. Βρή και Γ. Βουτσινά, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση σε σχέση με την δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά:

«Οι οικογένειες Ανδρέα Κ. Βρή και Γεράσιμου Βουτσινά ανακοινώνουν ότι προέβησαν σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής ενώπιον του αρμοδίου Ανακριτού, που διεξάγει την ανάκριση για τον φόνο της αγαπημένης τους Ναταλίας.

 

Σε ένα προμελετημένο, ομολογημένο και τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, η δικονομική αυτή παρέμβαση, αποσκοπεί στην προάσπιση και την αποκατάσταση της τιμής και της μνήμης της αγαπημένης Ναταλίας, που δυστυχώς η αδηφάγα και κανιβαλιστική «δημοσιογραφία», δεν σεβάστηκε, σπεύδοντας να υιοθετήσει και να αναπαραγάγει αβασάνιστα, φήμες, παρεξηγήσεις και δόλιους τυχόν ισχυρισμούς του τέρατος που της πήρε την ζωή και που ανακυκλώθηκαν από την πρώτη στιγμή με απαράδεκτη ευκολία.

Για την γλυκιά και ευγενική Ναταλία που φεύγει σήμερα, όλη η Πάτρα ξέρει ότι η αλήθεια της ζωής της δεν σπιλώνεται και δεν σκιάζεται.

Οι οικογένειες επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσο κατά όσων δεν σεβάστηκαν την διαδρομή της στην ζωή και την μνήμη της και τους εύχονται να μην τους συμβεί ποτέ, αυτό που βιώνουν τούτες τις στιγμές.»

Τι δήλωσε ο Ανδρέας Βρής στην αποκλειστική του συνέντευξη στο STAR:

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός, δεν του άνοιξε την πόρτα να μιλήσουν. Μπήκε από την πίσω πόρτα που ήταν ανοιχτή κατά τύχη ήταν ξεκλείδωτη, οπλισμένος κοιμότανε και την έσφαξε. Δεν εργαζόταν σε μας, ούτε την ήξερε την κοπέλα. Αυτός είχε εργαστεί για πέντε μέρες εδώ και δυο χρόνια, όταν φτιάχναμε το μαγαζί και τίποτα άλλο, δεν είχαμε καμία σχέση μαζί του».

Ο σύντροφος της 43χρονης, γνωστός δημοσιογράφος της Πάτρας, αποκαλύπτει στο σταρ ότι ο 33χρονος δεν  τους είχε δώσει την παραμικρή αφορμή. Τον γνώριζαν ελάχιστα όπως ισχυρίζεται…

«Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς και εγώ περιμένω να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι. Πρέπει να έγιναν όλα σε διάστημα ενός λεπτού».

Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την Πάτρα η 43χρονη διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη και μαζί με τον σύντροφο της με τον όποιο έχουν αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών σήμερα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στην πόλη.

«Όλη αυτή η ιστορία που γράφτηκε περί αλβανού που ζούσε στην οικογένεια δεν ισχύει. Πιθανότατα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, καμία!»