Πάτρα: “Αχαιοί 3” κατά Κούγια – «Κατάντησες την ομάδα μας περίγελο στο πανελλήνιο»…

advertisement

Ο σύνδεσμος φίλων της Παναχαϊκής «Αχαιοί 3″ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Άντε πάλι τα ίδια ….Το ίδιο έργο κάθε χρόνο και πάντα τον ίδιο μήνα . Με πολεμά το κατεστημένο, με πολεμά η διαιτησία, τα κέντρα αποφάσεων,  με πολεμάνε οι οργανωμένοι, με πολεμά ο Τσουκαλάς, ο Μαρινάκης ίσως ο Σαλιαρελης μπορεί και ο Κοσκωτάς, με πολεμάνε φαντάσματα με πολεμά όλη η Ελλάδα.. ο προπονητής του καλοκαιριού μου έφερε παλτά, γαλότσες, μου έφερε παίκτες που ντοπάρονται, εντεταλμένους να κάνουν κακό στην ομάδα, οι φορείς δεν με παίζουν και αν δεν παίξουν μαζί μου διαλύω την ομάδα .. μπλα.. μπλα.. μπλα.. μπλα..

 

Έχεις αναλάβει με την ανοχή όλης της πόλης την ιστορική μας ομάδα και την έχεις καταντήσει περίγελο σε όλο το πανελλήνιο, πήρες την ομαδάρα μας  me 15.000 κόσμο και την κατάντησες να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων σου, δεν έχεις αφήσει φίλαθλο, παράγοντα, φορέα που να μην τον έχεις στολίσει και τώρα ζητάς τι; να σου κάνουν πλάτες και να μπουν μπροστάρηδες που; στα ερείπια που έχεις δημιουργήσει; η στης κόντρες που έχεις με όλα τα θεσμικά όργανα του αθλητισμού.. η μήπως κοντοζυγώνει τίποτα από ΕΠΟ μεριά ξέρεις … εισαγγελέας, οικονομική αστυνομία, ξεσκόνισμα πλαστών ενημεροτήτων και ποιος μας σώνει…..

Οποιοσδήποτε επιχειρήσει μια τέτοια κίνηση θέτει τον εαυτό του βορά στα καταστροφικά του σχέδια που αν μη τι άλλο έχει περίτρανα αποδείξει όλο αυτό το διάστημα. Και πέραν αυτού θα είναι κατάπτυστος για όλους εμάς τους 14.500 αγνούς φιλάθλους (μη συγγενής και φίλοι του) που με την αποχή μας αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη μέρα. Και επειδή έχουν γνώση οι φύλακες να σας υπενθυμίσουμε ότι η μέρες τον εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης κοντοζυγώνει …..

Μέσα σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, του παράλογου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την παρούσα κατάσταση και ο τομέας τον ΜΜΕ (με μια μικρή εξαίρεση) όπου αντί να προσφέρουν στο κοινό τους  αντικειμενικότητα και ελευθεροτυπία έχουν καταντήσει γραφείο τύπου τις ΠΑΕ ενώ κάποιοι άλλοι φοβούμενοι εξώδικα και μηνύσεις έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους και αφήνουν την βιτρίνα του  αθλητισμού της πόλης μας να παρακμάζει.

Για να μην μιλήσουμε για ορισμένους οι οποίοι φιμώνουν την αντίθετη άποψη…..Μας αφήνει έκπληκτους πάντως το γεγονός τις παρουσίας ορισμένων φορέων στο επιμελητήριο όπως η παρουσία τις κυρίας Σαμούρη.. αλήθεια κύριε Δήμαρχε έπαψε ο μεγαλομέτοχος  να είναι ντροπή για την Παναχαϊκή;;; Μπας και έχετε πολύ ΚΟΝΤΗ μνήμη κύριοι;;; Εμείς πάντως δεν θα σας ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα του σταυρού…..

Αναπαράγουμε σχετικό δημοσίευμα με τους παρόντες του επιμελητηρίου ..έτσι για την ιστορία: Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλίας-Πάτρα», Ανδρέας Τζουραμάνης, η γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Τασία Μανωλόπουλου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Βανταράκης,  ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Οικονόμοπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πεφάνης, η Βίβιαν Σαμούρη, ο κ. Βαρβιτσιώτης ως εκπρόσωπος του Βουλευτη Αχαιας, Θ. Νταβλούρου, η πρώην Βουλευτής Νατάσα Ράγιου….  Κυρ Βασίλη δεν τις κόβεις τις κακοτοπιές.. όσο και να θέλουμε να σου δώσουμε συχώροχαρτί δεν μας αφήνεις τα περιθώρια. Εμείς και εσύ εδώ θα μείνουμε για όσο ζήσουμε να τα λέμε… Εμείς είμαστε δημότες αυτής  τις πόλης και όχι ετεροδημότες…

Κλείνοντας καλούμε όλο τον αγνό φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στον ειρηνικό αγώνα μας και να μας ακολουθήσει σε αυτόν γιγαντώνοντας έτσι την κραυγή μας για λευτεριά…

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ  ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΑΠΟΧΗ»