Οι «Νότιες Θάλασσες» του Γιώργου Βούκανου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

advertisement

Το “Ονειρογέννημα” συναντά τις “Νότιες Θάλασσες” και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μελωδικά το κοινό της Αθήνας, μέσα από ένα συμφωνικό ποίημα σε ποίηση Βασίλη Κουρή, με αφορμή τα είκοσι χρόνια από τον θάνατό του.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης “Ένα Παιδί Μετράει τα Άστρα”, το Ινστιτούτο Τέχνης και Πολιτισμού Melody Spirit παρουσιάζει μια νέα μουσική παράσταση του μουσικού Γιώργου Βούκανου, εμπνευσμένη από το βραβευμένο ποιητικό έργο του Βασίλη Κουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δέκα χρόνια μετά το “Ονειρογέννημα”, ο συνθέτης Γιώργος Βούκανος μελοποιεί την ποιητική συλλογή του Βασίλη Κουρή “Νότιες Θάλασσες”.

Στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, σε ένα αφιέρωμα στα είκοσι χρόνια μνήμης του, θα ακουστούν τα μελοποιημένα ποιήματά του και θα τα ερμηνεύσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η σοπράνο Κάτια Πάσχου

Φιλική συμμετοχή: Άντα Αθανασοπούλου και Δημήτρης Παπαγεωργίου Αφήγηση: Θάνος Χρόνης Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy Συμμετέχει η χορωδία του Campion Junior School σε διδασκαλία της Susan Norton Τη Melody Champer Orchestra διευθύνει ο Γιώργος Αραβίδης.

Χορηγοί επικοινωνίας της Μουσικής Παράστασης είναι η εφημερίδα Δημοκρατία και το ραδιόφωνο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4.

*Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Τ. 2107282000 Τιμές εισιτηρίων:

Α΄ Ζώνη 11€

Β΄ Ζώνη 7€

Φοιτητικά 2,5€