Ζήτησαν χρήματα για την μεταφορά της σορού του 50χρονου

advertisement

Χτες οι συγγενείς του 50χρονου εκπαιδευτικού Κώστα Αργυρόπουλου από τα Τρίκαλα, αναγνώρισαν τη σορό του που εντοπίστηκε πριν δύο ημέρες στα τουρκικά παράλια, όταν εκείνος παρασύρθηκε στις 22 Νοεμβρίου από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην Κρεμαστή.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της αναγνώρισης του πτώματος ήταν τραγικές για την οικογένεια, αφού η αδερφή του άτυχου άντρα λιποθύμησε στο θέαμα του νεκρού αδερφού της. Όμως η ταλαιπωρία και το δράμα της οικογένειας δεν τελειώνει εκεί, αφού μέχρι να μεταφερθεί η σορός του 50χρονου διαδραματίστηκαν απερίγραπτα γεγονότα.

Όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Σύμης, κ. Παπακαλοδούκας στον AΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το ελληνικό προξενείο στα τουρκικά παράλια ζήτησε χρήματα από τους συγγενείς του 50χρονου για να μεταφερθεί η σορός του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ζήτησαν 500 ευρώ από την οικογένεια για το φέρετρο ώστε να μεταφέρουν τη σορό του καθηγητή στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης, ο οποίος συνόδευσε τους συγγενείς του άτυχου εκπαιδευτικού, (με δική του πρωτοβουλία στην Τουρκία,), “γίναμε για ακόμη μια φορά ρεζίλι”, αν δεν είχε η οικογένεια χρήματα, θα πλήρωναν οι Τούρκοι τα έξοδα και δεν θα ζητούσαν χρήματα…