Ένα νησί σε σχήμα καρδιάς, ”δωράκι” για τα γενέθλια του Brad Pitt από την Angelina

advertisement

Πλησιάζοντας προς τις 18 Δεκεμβρίου, την ημέρα όπου ο τοξότης Brad Pitt θα γίνει 50 ετών, η Angelina Jolie, σύμφωνα με την βρετανική Mirror, οργανώνει να του χαρίσει το πιο ωραίο δώρο που έχει πάρει ποτέ στη ζωή του.

Ο 49χρονος σταρ λατρεύει την αρχιτεκτονική και ειδικά τη δουλειά του Frank Lloyd Wright. Έτσι λοιπόν, η Angelina Jolie σκέφτηκε το τέλειο δώρο για να εντυπωσιάσει τον Brad (και να αφήσει κι εμάς με το στόμα ανοιχτό).

Η 38χρονη σταρ λέγεται ότι αγόρασε για τον σύζυγό της το διάσημο νησί Πέτρα που βρίσκεται ανοιχτά της Νέας Υόρκης και έχει σχήμα καρδιάς,  ενώ σε μια γωνίτσα του αγαπημένος αρχιτέκτονας του Brad, Frank Lloyd Wright, έχει χτίσει ένα από τα πιο όμορφα δημιουργήματά του.

Η κύρια κατοικία του νησιού χτίστηκε το 2008, ενώ, εκτός από την εκπληκτική θέα και διακόσμηση, διαθέτει οροφές με επένδυση των καλύτερων ξύλων,μαόνι εν προκειμένω, που υπάρχουν στον κόσμο.

Σε μια κομψή αντιπαράθεση του παλιού και του νέου, η κουζίνα διαθέτει, εκτός των άλλων, πάγκους λαξευμένους με γρανίτη.

Και όλα αυτά για £12,2 εκατομμύρια (€14,6 εκατομμύρια). Μα δεν τα αξίζει ο Brad;

Άλλα πρωτότυπα δώρα του ζευγαριού

Οι δυό τους έχουν βιογραφικό στην ανταλλαγή… ιδιαίτερων δώρων.

Στο παρελθόν:

Ο Brad είχε ζητήσει από το σχεδιαστή Hedi Slimane του οίκου Saint Laurent, να σχεδιάσει μία ολόκληρη συλλογή για την Angelina του η οποία όχι μόνο συγκινήθηκε αλλά έβαλε και ένα γενέθλιο κλάμα από τη χαρά της.

H Angelina Jolie είχε αγοράσει μια έκταση γης στην Καλιφόρνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ένας καταρράκτης.

Προσφάτως, ο Brad Pitt θέλησε να κάνει δώρο στην Angelina ένα λίαρ τζετ για ταξίδια μεταξύ του σετ των γυρισμάτων του “Fury” και του “Unbroken”, σύμφωνα με το περιοδικό “Heat”.

Παλαιότερα, γιορτάζοντας  τη μέρα του Άγιου Βαλεντίνου η Jolie αποφάσισε να αγοράσει μια ελιά 200 ετών για να βάλουν στο σπίτι τους στη Γαλλία, αξίας 12.000 λιρών.