Πάτρα: Νεκρή 19χρονη φοιτήτρια- Σοβαρά τραυματισμένος o 22χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με Ι.Χ και η κοπέλα εκτινάχθηκε…! Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και ο 22χρονος οδηγός της μοιραίας μοτοσυκλέτας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη κοπέλα καταγόταν από την Κεφαλλονιά και σπούδαζε στην Πάτρα. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Πατρών Κλάους, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες η μηχανή πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Η κοπέλα εκσφενδονίστηκε για να προσκρούσει σε Ι.Χ που ακολουθούσε.

 

Πρώτη Ενημέρωση:Σε κρίσιμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πατρών-Κλάους στο ύψος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν σύμφωνα με μαρτυρίες η μοτοσυκλέτα που επέβαινε ως συνεπιβάτης η κοπέλα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα εκσφενδονίστηκε…!