Βίντεο & Φώτο- Πάτρα: Επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια – Τι δήλωσε ο Μεγαλομέτοχος της Παναχαικής

advertisement

Νεότερη ενημέρωση 18.10΄Την πρόταση για παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΠΑΕ Παναχαϊκή σε οποιοδήποτε φορέα το επιθυμεί (Περιφέρεια Δήμος κ.α) ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της Πατρινής ομάδας Αλέξης Κούγιας κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν πουλάει την Παναχαϊκή και πως  ο ίδιος θα εξακολουθεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις και τα χρέη της ομάδας.

Οι φορείς που βρέθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας ανανέωσαν το ραντεβού με τον κ.Κούγια καθώς σε δεκαπέντε ημέρες, θα υπάρξει νέα συνάντηση κατά την οποία αναμένετε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.
Ο κ. Κούγιας αποχώρησε πριν από λίγο από το Επιμελητήριο συνοδευόμενος από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, μπήκε στο αυτοκίνητό του όπου το είχε σταθμεύσει επί της οδού  Κολοκοτρώνη και αναχώρησε προς άγνωστη κατευθυνση

 

Πρώτη Ενημέρωση: Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα συνέντευξη τύπου από τον Μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια.

Αυτήν την ώρα διμοιρία τον ΜΑΤ και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρίσκονται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Πλατεία Όλγας) προκειμένου να παράσχουν φύλαξη και προστασία στον κ.Κούγια, καθώς νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους της Παναχαϊκής και ομάδα αντιεξουσιαστών, ενώ βρισκόταν σε ψησταρία της περιοχή