Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο αδέλφια- Ο ένας επιτέθηκε με σιδηρογροθιά σε αστυνομικούς γιατί ήθελαν να τον ελέγξουν!

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Σε δυο ανέρχονται οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι κατά την επίθεση που δέχθηκαν από νεαρό άνδρα όταν επιχείρησαν να κάνουν κατ’ οίκον έρευνα παρουσία Εισαγγελέως στο σπίτι του στην Οβρυά Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επιτέθηκε στους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και τους χτύπησε χρησιμοποιώντας σιδηρογροθιά..!!! Αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. Στον έλεγχο που τελικώς έγινε στο σπίτι του δράστη -ο οποίος συνελήφθη- βρέθηκαν ένα όπλο, φυσίγγια και μια κουκούλα full-face!

 

Νωρίτερα ο αδελφός του συλληφθέντα, είχε κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, προκειμένου να καταθέσει για προσωπική του υπόθεση, εκεί διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του Αστυνομικού Μεγάρου υπήρξε ένταση για να ακολουθήσει η σύλληψη του με την κατηγορία της αντίστασης κατά αρχής. Αμέσως δόθηκε η εντολή να γίνει έλεγχος στο σπίτι του στην Οβρυά Πατρών, όπου ο αδελφός του εμπόδισε τις αστυνομικές αρχές να εισέλθουν σε αυτό, τραυματίζοντας και τους αστυνομικούς…

Τα δυο αδέλφια που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών.

Πρώτη Ενημέρωση: Ως “μαινόμενος” ταύρος επιτέθηκε σε αστυνομικούς πριν από λίγη ώρα νεαρός όταν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στο σπίτι του στην περιοχή της Οβρυάς και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο.

Από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, ένας έξ’ αυτών σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τραυματίστηκε μετά από μπουνιά που του κατάφερε ο νεαρός, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται.

Πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για άτομο το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί πριν από μερικά χρόνια στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα.