Αχαΐα: Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε τρίτεκνες οικογένειες

advertisement

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τριτέκνων αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την στήριξη των άπορων τρίτεκνων οικογενειών της περιοχής, οι οποίες σήμερα περνούν πολύ δύσκολες μέρες, υλοποιεί και φέτος πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε 730 εξ αυτών, με τον συντονισμό της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Ο Σύλλογος μας ,φέτος, παραλαμβάνει προς διανομή στους δικαιούχους συνολικά περί τους 40 τόνους τροφίμων. Τα τρόφιμα αυτά συσκευασμένα, αποθηκεύονται και διανέμονται στις ορισμένες από τον Σύλλογο ημερομηνίες σε αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Πανεπιστημίου 254),η οποία μας παραχωρήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο για τον σκοπό αυτό.

Με το παρόν έγγραφο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τον ευχαριστήσουμε δημόσια, γιατί με την απόφασή του αυτή και το έργο μας διευκολύνει και το ταμείο του Συλλόγου μας ανακουφίζει από τα μεγάλα έξοδα ,που θα επέφερε η ενοικίαση ενός ιδιωτικού χώρου.”