Μαρτυρία που σοκάρει: Ήμουν 14 ετών. Με βίασε 20 φορές σε 9 μήνες

advertisement

Χρειάστηκε να περάσουν 9 ολόκληρα χρόνια και να δοθούν μια σειρά από αναβολές αλλά έφθασε η ώρα για την εκδίκαση μιας υπόθεσης που είχε σοκάρει την Κω.

Στην προσεχή του συνεδρίαση το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα ασχοληθεί με την υπόθεση ενός 35χρονου ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 35χρονος κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τις 5 Ιανουαρίου 2004 έως τις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, χρησιμοποιώντας βία και απειλώντας κατάφερε να έρθει σε κατά φύσιν συνουσία με μία 14χρονη τουλάχιστον είκοσι φορές!

Η ανήλικη κοπέλα είχε καταγγείλει ότι ο 35χρονος τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του  κάθε φορά και σε διαφορετικό ερημικό μέρος την ανήλικη και απειλώντας την ότι επρόκειτο να αποκαλύψει τα πάντα στους γονείς της, ερχόταν σε ερωτική επαφή.

Ο ίδιος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης ποσού 4.000 ευρώ.