Πάτρα: Μανούλα έγινε η Δημοσιογράφος Ρόζα Κοτίδη!

advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στην αγκαλιά της, τον μονάκριβο γιο της πλέει από χθες, η Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 Ρόζα Κοτίδη.

Η τρισευτυχισμένη μανούλα, έφερε στην ζωή – με καισαρική τομή- τον καρπό του έρωτα της με τον Γιάννη Παπουλάκο, στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής σε ιδιωτική κλινική της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του “πιο όμορφου άνδρα της ζωής της”, η Ρόζα ενημέρωσε για το ευτυχές γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού που διατηρεί στο Φ.Β. γράφοντας:Baby boom!!! Ο πιο όμορφος άνδρας ήρθε στη ζωή μου!!!”, για να ακολουθήσουν δεκάδες ευχές συνεργατών και φίλων…!!!

Η γέννηση του μωρού που ζυγίζει 3 κιλά και 60 γραμμάρια, ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία του ζεύγους Παπουλάκου-Κοτίδη, που μετρά ήδη δυο χρόνια έγγαμου βίου και μια πολύχρονη σχέση αγάπης και στοργής!

Η οικογένεια του skaipatras.gr, εύχεται στους γονείς Ρόζα και Γιάννη τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας… Να είναι υγιές, ευτυχισμένο και καλότυχο στην ζωούλα του, έχοντας  δυο υπέροχους γονείς να το αγαπούν, να το φροντίζουν και να το καμαρώνουν…!!! Να σας ζήσει…