Πάτρα: Με τις κλήσεις της Πταιματοδίκη στα χέρια προσήλθαν οι σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο

advertisement

Με τις κλήσεις που έχουν λάβει από την Α΄ Πταισματοδίκη Πατρών, προκειμένου να παρουσιαστούν και να καταθέσουν  ύστερα από μηνύσεις που τους είχε υποβάλει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε., Κ. Πλατυκώστας, προσήλθαν στη χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας,  28 δημοτικοί σύμβουλοι, όλων  των παρατάξεων, καταγγέλλοντας ότι ο ΟΛΠΑ με το ένα χέρι υπέγραφε την παραχώρηση του τμήματος των 3,5χλμ του θαλασσίου μετώπου και με το άλλο κατέθετε μηνύσεις κατά των δημοτικών συμβούλων.

Από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημ. Κατσικόπουλο, προτάθηκε ν” απευθυνθεί το Σώμα στη νομική υπηρεσία, ούτως ώστε να καταθέσουν με βάση κοινή γραμμή οι σύμβουλοι που έχουν κληθεί από την Πταισματοδίκη.

Το επόμενο θέμα στη σημερινή συνεδρίαση ήταν  ο ορισμός Προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού μετά την παραίτηση Καρκούλια. Ο μέχρι σήμερα εκτελών χρέη Προέδρου ως αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Τρίγγος, προτάθηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά για την ανάληψη των νέων καθηκόντων και επίσημα.

Πηγή: patratora.gr