Πάτρα: Ο Μίμης Πλέσσας στο Forum Ανάπτυξης ως κεντρικός ομιλητής στο θέμα «Εξωστρέφεια στον Πολιτισμό»

advertisement

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αστήρ», όπως κάθε χρόνο, το FORUM Ανάπτυξης, που οργανώνει η οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».

Ο Οργανισμός της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, θα μετάσχει στις λειτουργίες του FORUM, με δίωρη Συνεδρία και με θέμα:«Εξωστρέφεια στον Πολιτισμό».

Στο πάνελ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πανελληνίως και διεθνώς καταξιωμένος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας, ενώ εισηγήσεις για το θέμα της Συνεδρίας, θα παρουσιάσουν στο κοινό και οι διαπρεπείς συμπολίτες μας:

Βίβιαν Σαμούρη [Δημοτική Σύμβουλος], Διονύσης Γερολυμάτος [Γλύπτης], Θοδωρής Αμπαζής [Καλ/κός Δ/ντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας] και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Λυκειάρχης, Γιάννης Κόττορος.

Το καλλιτεχνικό μέρος της Συνεδρίας [που όπως πάντα, συνηθίζεται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ] θα καλύψει ορχηστρικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πατρών, υπό το Μο Σταμάτη Λέκκα [Διευθυντή του Σχολείου και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ] που θα είναι ένα μικρό αφιέρωμα στο μουσικό έργο του Μίμη Πλέσσα.

Συντονιστής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.