Πάτρα: Σήμα κινδύνου για το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα από τους εργαζόμενους

advertisement

Σε ανακοίνωσή του το Σωματεί Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα επισημαίνει: «Πριν λίγο καιρό επισκεπτόμενοι τον Υπουργό Υγείας, ένα από τα θέματα που μας απασχόλησαν στη σχετική συνάντησή μας, ήταν  κι΄ αυτό που έχει να κάνει με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την ανυπαρξία Διοικητή και Διοικητικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα, ενάμιση μήνα μετά την συνάντησή μας, δεν κατέστη δυνατόν να έχουμε, ούτε Διοικητή ούτε Διοικητικό Συμβούλιο στο πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο, που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του παρά τις ιδιαιτερότητές του. Ιδιαιτερότητες που έχουν να κάνουν τόσο με τις κτιριακές μας εκκρεμότητες όπου και χθες είχαμε σοβαρές επιπλοκές, όσο και με τα οικονομικά μας όπου έχουμε οδηγηθεί σε υπολειτουργία αλλά και αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένων υπηρεσιών. Ιδιαιτερότητες που δεν μπορεί να επιληφθεί κανείς, δεδομένου ότι από 22/6/13 είμαστε χωρίς Δ.Σ και από 30/8/13 ουσιαστικά χωρίς Διοικητή.

Παρά λοιπόν τα προαναφερόμενα

Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας, η Πολιτική Ηγεσία κλπ άλλοι παράγοντες, περί άλλα τυρβάζουν

Δυστυχώς μέχρι σήμερα

Ακόμη δεν διορίστηκε  Διοικητής στο Νοσοκομείο, κάτι που ακόμη παραμένει ζητούμενο και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει διοριστεί ούτε Διοικητικό Συμβούλιο όπου αξίζει να τονίσουμε ότι ακόμη δεν έχει γίνει καμία νύξη για την σχετική στελέχωσή του, παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού και την σχετική επιτακτική ανάγκη.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ακόμη μια φορά μπορούμε να πούμε ότι:

Δυστυχώς μέχρι σήμερα

Καμία κίνηση δεν έχει γίνει για το διώροφο κτίριο, την χρηματοδότησή του και την πλήρη επαναλειτουργία του, παρά την δέσμευση και την άμεση σχετική εντολή του Υπουργού Υγείας, που μάλλον ήταν επικοινωνιακή και όχι ουσίας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα

Καμία κάλυψη στις οικονομικές ανάγκες της τρέχουσας χρονιάς παρά την υπουργική δέσμευση

Για όλα αυτά που δεν είναι και τα μόνα

Ακόμη μια φορά λοιπόν, όσο είναι ακόμη καιρός, εκπέμπουμε S.O.S,…..

Ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι:

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ…………..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ των όποιων ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ακόμη έχουμε…

Απευθυνόμαστε ακόμη μια φορά στους αρμοδίους, για να δώσουν επιτέλους λύση.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι μόνον……….»