Πάτρα: Ημερίδα Φορέων για την αξιοποίηση του Θαλάσσιου Μετώπου

advertisement

Oι εξελίξεις σχετικά με την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά με τη συμμετοχή του  Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιώργου Παναγιωτάκη, του Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάση Γιανναδάκη και  του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας κ. Νίκου Παπάκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, συζητήθηκε το θέμα της καλύτερης αξιοποίησης του θαλασσίου μετώπου και η αναγκαιότητα να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια, με πρωτοβουλία των τεσσάρων φορέων προκειμένου να κατατεθούν όλες οι απόψεις και να οργανωθεί η όλη προσπάθεια βήμα προς βήμα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ως πρώτη κίνηση  αποφασίστηκε να συνδιοργανωθεί άμεσα από τον Δήμο της Πάτρας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, ημερίδα στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς, οι σύλλογοι και οι πολίτες και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το θαλάσσιο μέτωπο.