Πρεμιέρα της θεατρικής παραγωγής “Το Σώσε”.

advertisement

Το πιο θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν τα μέλη της ομάδας των Υποκριτών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το Σώσε”, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Επίκεντρο +.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας πολλές φορές το αβίαστο γέλιο των θεατών.
Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική φάρσα που μας παρασύρει όλους στον κρυφό κ φανερό κόσμο της θεατρικής προετοιμασίας, δημιουργίας και αποδόμησης ενός έργου. Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη φαρσοκωμωδία όλων των εποχών κι  έχει κερδίσει τα βραβεία Evening Standard και Olivie Award.    
Τη σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του έργου υπογράφει ο Μίλτος Παπλάς, ενώ παίζουν οι:  Σαρακίνη Ελένη,  Φωτήλας Ιάσονας, Κωνσταντινίδη Νάντια, Πετρούτσος Γιάννης, Λάττα Νικολία, Νικολόπουλος Μάκης, Τσώκου Καλλιρόη, Χανουμίδης Ανέστης, Στεφανάτος  Μίλτος, Τσέρης Θανάσης, Παπλάς Μίλτος.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μπουφές, προσφορά του Επικέντρου +, όπου οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και απόψεις με τους συντελεστές της παράστασης.
Στην πρεμιέρα παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι: η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νανά Πατρώνη, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας, η πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ Βικτωρία Αγγελοπούλου, η Χαριτίνη Καρλιάφτη, μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας με τη σύζυγό του Χαρά, ο διευθυντής της περιουσίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Ευστάθιος Φλώρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού δικτύου Ε-Real Estates Μπάκας Θεμιστοκλής – Ανδρέας ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαφειρόπουλος με τη σύζυγό του Δήμητρα, η ηθοποιός Χρυσούλα Παπαδοπούλου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής με την σύζυγό του Αθανασία Καμάρα και πολλοί άλλοι.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 9.30 το βράδυ στο Επίκεντρο +. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6985 917633.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, φοιτητές – άνεργοι: 8 ευρώ.