Πάτρα: Στα ίχνη του “χορευτή” ληστή οι αστυνομικές αρχές- “Χτύπησε” σε Πρακτορείο Προπό και Βενζινάδικο

advertisement

Κοντά στα ίχνη του δράστη των ληστειών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε ένα βενζινάδικο, στην Πάτρα, με λεία συνολικά 800 ευρώ, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Το υλικό που έχουν στην διάθεση τους οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, τόσο μέσα από τις μαρτυρίες των θυμάτων όσο και από τα στοιχεία που έχουν καταγράψει οι κάμερες των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης των δυο καταστημάτων, εκτιμάται πως είναι αρκετά για το προφίλ του ληστή και τον τρόπο δράσης του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό άνδρα, ιδιαιτέρως νευρικό κατά την ώρα τέλεσης των ληστειών. Συγκεκριμένα μέσω του οπτικού υλικού που έχουν στην διάθεση τους οι διωκτικές αρχές, εμφανίζεται και ενώ έχει προτεταμένο το όπλο και ενώ περιμένει τα θύματα του να του δώσουν τα χρήματα, να κινείται με νευρικότητα σαν να χορεύει…!

Υπενθυμίζουμε ο “χορευτής” ληστής, “χτύπησε” το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, με λεία 500 ευρώ και σε λιγότερο από ένα 24ωρο, πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Γλαύκου μπήκε στο στόχαστρο του, καταφέρνοντας να αποσπάσει αυτή την φορά το χρηματικό ποσό των  300 ευρώ.