7.000 αστυνομικοί στην πορεία του Πολυτεχνείου

advertisement

Πλήθος κόσμου θα λάβει μέρος στην καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, στα πλαίσια των εορτασμών της 40ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μαζί τους, από την άλλη, θα υπάρχει και πλήθος… αστυνομικών, καθώς επί ποδός βρίσκονται πάνω από 7.000 αστυνομικοί, ενώ, όπως εύκολα παρατηρεί κάποιος από τα ασφυκτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί, περίπου οι μισοί από αυτούς έχουν παραταχθεί γύρω από την αμερικάνικη πρεσβεία, τη Βουλή, τα πανεπιστήμια, την ΕΡΤ αλλά και τα γραφεία της Χ.Α.

 

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι από την πύλη του Πολυτεχνείου με προορισμό την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι αρκετοί σταθμοί του μετρό. Ειδικότερα, με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και μέχρι νεωτέρας εντολής, θα κλείσουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14.30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».

Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν τεθεί σε ισχύ από χθες, στις 6 το πρωί, και θα ισχύσουν έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

πηγη: www.koutipandoras.gr/