Λέξη προς λέξη αναλύουν την 18σελιδη προκήρυξη

advertisement

Λέξη προς λέξη αναλύουν οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής την 18σελιδη προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

 

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη που αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ιστοσελίδα zougla.gr, την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης


Νωρίτερα το απόγευμα, άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της ιστοσελίδας και είπε ότι η προκήρυξη ήταν σε usb, που είχε αφεθεί μέσα σε φάκελο, στην είσοδο του μνημείου των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου και βρέθηκε.

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».

Η οργάνωση προειδοποιεί και με νέες επιθέσεις, απειλώντας όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής και όσους τους προσεγγίζουν. «Δεν θα τους σώσει η “δημοκρατική” αστυνομία που συνεργάζεται μαζί τους», τονίζεται στην προκήρυξη.

Real.gr