Συμφώνησαν να πουλήσουν νεαρή με 2.700€ για να του προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες!

advertisement

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Βούλγαρους (39, 52 και 38 ετών η γυναίκα) για σωματεμπορία. Ειδικότερα, στο Πολυκάστρο Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 39χρονος και οι δύο ομοεθνείς του για την αγοραπωλησία μίας 22χρονης Βουλγάρας.

Οι προαναφερόμενοι, θα αποκόμιζαν από την αγοραπωλησία της 22χρονης το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες που κρατούσαν φυλακισμένη τη νεαρή σε σπίτι, είχαν συμφωνήσει με άγνωστο – για την ώρα άντρα – που θα έδινε τα 2.700€ και θα είχε την 22χρονη για ένα μήνα, αναγκασμένη να του προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.

Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνες των σπιτιών τους παρουσία δικαστικού λειτουργού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 4 κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα αεροβόλο τύπου κυνηγετικού όπλου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της σωματεμπορίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή.

Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αντίσταση και απειλή, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης. Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το seleo.gr, στην κοπέλα γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις, ενώ θα φιλοξενηθεί σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ή ειδικό κέντρο φιλοξενίας.