Έκτακτος εξοπλισμός και επείγοντα έργα σε Σχολεία!

advertisement

Μία σειρά εισηγήσεων του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιάλειας “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, για την άμεση κάλυψη εκτάκτων αναγκών Σχολικών Μονάδων, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, επισκευές και θέρμανση, υιοθέτησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την τακτική του συνεδρίαση το μεσημέρι της Τετάρτης 13/11/2013, στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου. Ειδικότερα, κατόπιν συνεργασίας του Ν.Π.Δ.Δ με τους Διευθυντές των σχολείων και πέραν της εκτέλεσης τόσο επισκευαστικών έργων όσο και παραγγελιών τεχνολογικού εξοπλισμού πριν την έναρξη των φετινών μαθημάτων, η “Σχολική Επιτροπή Β’θμιας Εκπαίδευσης” Δ. Αιγιάλειας,

αποφάσισε να ικανοποιήσει συγκεκριμένες ανάγκες που προέκυψαν κατά τους πρώτους μήνες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, με ανάλογο κονδύλι που ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
-Προμήθεια Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (πλήρους), μεγάλης ισχύος και χωρητικότητας για Γραμματειακή Στήριξη του “ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝ”.
-Προμήθεια Κεντρικής Μονάδας Η/Υ μετά πληκτρολογίου για το Γραφείο Καθηγητών του “ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝ”.
– Προμήθεια Κεντρικής Μονάδας Η/Υ με χειριστήριο- ηχεία,για την Γραμματεία του “2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ”
– Προμήθεια επιτοίχιου θερμοπομπού (τελευταίας τεχνολογίας) για Αίθουσα Διδασκαλίας (Προκάτ) στο “ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΜΑΡΩΝ”.
– Προμήθεια Κουρτινών Σκίασης (τύπου roller) για την κάλυψη δύο Αιθουσών Βιντεοπροβολών του “1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ”.
Επιπλέον, η “Σχολική Επιτροπή Β’ θμιας Εκπαίδευσης” Δ. Αιγιάλειας, αποφάσισε να προχωρήσει και στις κάτωθι έκτακτες και κατεπείγουσες εργασίες:
– Αποκατάσταση ύδρευσης κι επιδιόρθωσης βλάβης στο “ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΜΑΡΩΝ”.
– Επισκευή επικίνδυνων φθορών και αντικατάσταση του συνόλου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτροφωτισμού στο “ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ”.
– Καθαρισμό υδρορροών και καθαρισμό οροφής στο “ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ”.
Τέλος το Δ.Σ του Ν.Π.Δ,Δ κατακύρωσε τον Πρόχειρο Διαγωνισμό Μίσθωσης του Σχολικού Κυλικείου “ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΕΛ ΑΙΓΕΙΡΑΣ” (που διενεργήθηκε την 11/11/2013) στην συμφερότερη προσφορά και την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τη νέα Μισθώτρια.