Ο Απόλλων Πάτρας σε συνεργασία με τα καθαριστήρια Stegno plus «επ»-ενδύουν στην ανθρωπιά των φιλάθλων!

advertisement

Ο Απόλλων μέσα στο γενικότερο κλίμα σύγχυσης και αβεβαιότητας που επικρατεί εξαιτίας της κρίσης, αναλαμβάνει άλλη μία πρωτοβουλία για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης (18/11 στις 19:00) και τον Πανελευσινιακό (30/11 στις 18:00), συγκεντρώνουμε καινούργια και μεταχειρισμένα ρούχα, με την προϋπόθεση να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ειδικά συνεργεία θα συγκεντρώνουν τα ρούχα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας. Με τη συνεργασία των καθαριστηρίων) τα ρούχα θα πλυθούν και στη συνέχεια θα παραδοθούν στις κοινωνικές δομές της πόλης, για να τα προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Στην κρίση απαντάμε με πράξεις αλληλεγγύης. Ο Απόλλων Πατρών και τα καθαριστήρια Stegno plus, παλεύουμε κόντρα στην κρίση, υλοποιώντας δράσεις για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους Πατρινούς να στηρίξουν την πρωτοβουλία, προσφέροντας ρούχα (καινούργια και σε καλή κατάσταση). Ζητάμε να μεταδώσουν το μήνυμα του Απόλλωνα και των καθαριστηρίων Stegno plus, σκοράροντας τρίποντο στον καθημερινό αγώνα κατά της φτώχειας.