Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Οι Καλαβρυτινοί της Πάτρας κατέθεσαν εκ νέου την εμπιστοσύνη τους και για τα επόμενα τρία χρόνια, στο πρόσωπο του προέδρου Αθανάσιου Φραντζή, κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ..

Ο κ. Φραντζής μετά την ομόφωνη επανεκλογή του στο αξίωμα του προέδρου, απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. δήλωσε τα εξής: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ και να καθοδηγώ τον ιστορικό μας σύλλογο. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας, κόντρα στη δύσκολη εποχή που διανύει η πατρίδα μας».

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στελεχώνεται από παλαιότερα αλλά και νέα μέλη, γνωστά για τις κοινωνικές ευαισθησίες και δράσεις τους, αλλά και για την αγάπη τους για την ιδιαίτερη πατρίδα τους την επαρχία Καλαβρύτων.

Αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και συνέπεια να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στις δραστηριότητες του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, με μοναδικό γνώμονα, τη συντήρηση της παράδοσης και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος: Φραντζής Αθανάσιος

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ασημακοπούλου Αικατερίνη

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κωστόπουλος Παναγιώτης

Γενικός Γραμματέας: Παλούμης Αθανάσιος

Ειδικός Γραμματέας: Σπηλιώτη Χριστιάνα

Ταμίας: Τζουμάκα – Λαγουμιτζή Ελένη

Μέλη:

Χασαποπούλου Γεωργία

Λιναρδάτου Δήμητρα

Μενύχτα Αναστασία

Αγγελόπουλος Γεώργιος

Κορφοξυλιώτης Αθανάσιος

Κοτσίρης Παναγιώτης

Μαντάς Δημήτριος

advertisement