Συμπλοκές αλλοδαπών με αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία

advertisement

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι καυγάδες και οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών εργατών  και Ελλήνων αγροτών στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Αιτωλοακαρνανίας, όπου μέσα σε ένα 24ωρο μεταφέρθηκαν δυο Πακιστανοί ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Το τελευταίο περιστατικό  ξεκίνησε ένας νεαρός αλλοδαπός ο  οποίος απείλησε με λοστό τον πρώην  εργοδότη του στα χωράφια της  περιοχής κοντά στον Άγιο Στέφανο, αλλά δέχθηκε επίθεση από συγγενείς του οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας για απειλή.

Οι αστυνομικοί που  ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν  το ενδεχόμενο να συνδέεται με το περιστατικό που είχε συμβεί μια ημέρα νωρίτερα στη Λεπενού, όπου τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο άλλος ένας Πακιστανός ο οποίος επίσης εργαζόταν παλιότερα σε χωράφια στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, και οι δυο διεκδικούσαν μεροκάματα από τους πρώην εργοδότες τους.