Πάτρα: Επιχείρηση «σκούπα» για τραπεζοκαθίσματα στην Τριών Ναυάρχων

Συνεργεία των Διευθύνσεων Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Καθαριότητας, του Δήμου Πατρέων, προχώρησαν σήμερα το πρωί, στην απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων από τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, τα οποία αυθαίρετα είχαν τοποθετήσει οι καταστηματάρχες εκτός των ορίων που ορίζει η άδειά τους, εμποδίζοντας την διέλευση πεζών, αλλά και κάθε οχήματος έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση κάποιου συμβάντος.

Τους συγκεκριμένους καταστηματάρχες, είχε επανειλημμένως προειδοποιήσει η Δημοτική Αρχή, ζητώντας τους να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα.

 

Η  Δημοτική Αρχή έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους και από την πρώτη στιγμή, ότι δεν μπορεί οι πεζοί να αναγκάζονται να κινούνται με δυσκολία επειδή οι πεζόδρομοι χρησιμοποιούνται από κάποιους, για την παράνομη επέκταση των καταστημάτων τους.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες πλατείες και πεζόδρομους, ενώ ξεκαθαρίζεται παράλληλα, ότι σκοπός της δεν είναι να βρίσκεται σε σύγκρουση με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, αλλά να βάλει τέλος στο χάος, να εξυπηρετούνται οι πεζοί, αλλά και οι καταστηματάρχες εστίασης κι αναψυχής, που συμμορφώνονται στις παρεχόμενες άδειε

advertisement